Het onweerstaanbare duo karamel en zeezout is niet meer weg te denken uit ons leven. Deze allemansvriend heeft geen uitleg nodig, toch? Dat wordt smullen!
Karamel zeezout is namelijk in steeds meer producten te vinden. Daarom konden we niet achterblijven en hebben wij nu ook onze eigen karamel zeezout brownie. Maar waarom is deze smaak zo populair? Dat komt omdat het een combinatie van meerdere smaken heeft, namelijk zoet van de karamel en zout van het zeezout. Deze combinatie doet het daardoor erg goed. Door deze smaak toe te voegen aan chocolade krijg je helemaal een top combinatie, namelijk onze karamel zeezout brownie. Want wie houdt er nu niet van chocolade. Het leuke aan onze brownie met karamel zeezout is dat je de korrels zeezout op de brownie kunt zien liggen en ook het laagje karamel duidelijk in de karamel zeezout brownie te vinden is.
Ingrediënten
Voor het bakken van de perfecte chocolade brownie heb je een aantal ingrediënten nodig. In eerste plaats wordt er onwijs veel liefde aan toegevoegd. Want bakken met zoveel passie, dat proef je gewoon terug. De chocolade die wij gebruiken om jouw brownies te bakken, bevat ten minste 54,5% cacaobestanddelen.
Daarnaast zijn de brownies gemaakt van de volgende ingrediënten:
Suiker, ongezouten roomboter (melk), 15% karamel (gezoete gecondenseerde melk (volle melk, suiker), ongezouten roomboter (melk), donkere basterd suiker (kristalsuiker, invertsuikerstroop, kleurstoffen: E150c, E150d)), tarwebloem, ei, donkere chocoladecouverture (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: E322 (soja); natuurlijk vanille aroma), eigeel (scharreleigeel, voedingszuur: E330; conserveermiddel: E202), cacaopoeder (cacaopoeder, zuurteregelaar: E501i), 0,5% zeezout, vanillesuiker (suiker, aroma).
Kan sporen bevatten van: noten, pinda’s, sulfiet, andere glutenbevattende granen.