Klachtenafhandeling

Klachtenafhandeling

Alle bedrijven hebben ermee te maken: klanten die om welke reden dan ook niet tevreden zijn. Niet fijn, want jij wilt juist alleen maar blije klanten. Hoe kun je een ontevreden klant alsnog laten glimlachen? Inderdaad, door ze een browniebox cadeau te doen!

Wist je bijvoorbeeld dat chocolade een positief effect heeft op het humeur? Het verhoogd het serotoninegehalte, je weet wel: dat feelgood stofje in je hersenen waar je blij van wordt. Gegarandeerd succes dus!

Wat het geven van een browniebox uniek maakt?

Iedere ontevreden klant heeft zijn eigen verhaal. Een excuus komt dus pas echt binnen als deze samengaat met een persoonlijke boodschap. Om die reden schrijven wij alle kaartjes met de hand! 

Personaliseren

Daarnaast zijn de brownieboxen naar eigen wens te personaliseren. Dit kan middels een sticker op de buitenkant van de box, een door jou ontworpen kaart en een bijpassend lint. Vanaf 30 boxen per jaar is het personaliseren helemaal gratis!

Hebben wij jouw interesse gewekt en wil je een offerte opvragen? Vul dan onderstaand contactformulier in en dan sturen wij binnen één werkdag een offerte op maat!