Verjaardagsservice

Verjaardag- en of jubileumservice

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Je wordt op de dag van je verjaardag wakker en in plaats van een leuk feestje met vrienden & familie, taart en cadeautjes moet je naar kantoor. Je laat je van je beste kant zien en neemt een gebakje mee, waarop al je collega’s en je werkgever reageren ‘Ben je jarig? Dat wisten we niet, maar gefeliciteerd!’. ‘Niet erg’ zeg je, maar stiekem had je het best attent gevonden als ze aan je hadden gedacht.

Herken jij bovenstaande situatie en wil jij jouw werknemers laten weten dat jij wél aan ze hebt gedacht, maar wil je hier niet teveel tijd aan besteden? Plan dan nu jouw persoonlijke verjaardag- en of jubileumkalender bij ons in!

Hoe het werkt?

Je ontvangt van ons een bestand waarin je heel gemakkelijk kunt invoeren:

  • Om welke gelegenheid het gaat
  • Om welke collega het gaat
  • Het formaat van de Brownie Box
  • Een persoonlijke wens
  • Het adres van de ontvanger
  • Tevens kun je er voor kiezen om een week voor iedere zending een reminder te ontvangen. Handig, wanneer bijvoorbeeld een werknemer in de tussentijd een andere baan heeft gevonden.

Dit bestand mail je naar ons terug en wij doen de rest. Nooit meer ergens aan denken dus, is dat even fijn! Betalen? Dat doen we aan het einde van iedere maand, lekker overzichtelijk!

Hebben wij jouw interesse gewekt en wil je een offerte opvragen? Vul dan onderstaand contactformulier in en dan sturen wij binnen één werkdag een offerte op maat!