Image
Image
Image

Onze kwaliteit

Over het finetunen van de huidige recepten heb ik zo’n twee jaar gedaan. Ik hoor je denken ‘waarom zo lang, een brownie bakken is toch best simpel?’. Dat klopt, maar als je wilt dat de brownie knapperig is van buiten, smeuïg van binnen en daarnaast een volle chocoladesmaak heeft, dan zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden. Welke ingrediënten kies je? Wist je bijvoorbeeld dat het merk van de bloem die je gebruikt al van invloed kan zijn op de structuur van de brownie? Ik ga voor niets minder dan de beste ingrediënten, een perfecte samenstelling, een uitstekende temperatuurbeheersing en een nauwkeurig bakproces.

De energie die ik in de huidige recepten heb gestopt is recentelijk beloond met het allergrootste compliment dat ik ooit heb mogen krijgen. Robbert Veugel en Stefan van Sprang, eigenaren van het met twee Michelinsterren bekroonde Aan de Poel in Amstelveen, kregen via een vriend een doosje brownies thuisgestuurd. Ze waren zo onder de indruk dat ze besloten dat meer mensen kennis moesten maken met deze smaaksensatie.

En zo kwam het  dat mijn karamel zeezout brownie, als enige niet huisgemaakte lekkernij, tussen alle andere overheerlijke friandises bij Aan de Poel mocht shinen! (Dat is toch vet!!)

Heart Liefs Natascha
Menu
Mijn account
Favorites
U heeft geen items in uw lijst.
Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Ga verder met winkelen
Filters
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »