Mix & Match

Stel je eigen box samen

Favoriete boxen met 6 brownies

Favoriete boxen met 12 brownies

Favoriete boxen met 24 brownies

Brownie Cadeau Box kopen?

Je kunt bij ons kiezen uit 3 verschillende formaten boxen. Je kunt er qua smaken heerlijk op los combineren of een hele doos vullen met de smaak waar jij helemaal weg van bent. Hèt brownie cadeau geschikt voor iedereen. Aan jou de keuze!

  1. Een box met 6 stuks, je kunt 2 smaken kiezen.
  2. Een box met 12 stuks, je kunt 4 smaken kiezen.
  3. Een box met 24 stuks, je kunt 8 smaken kiezen.

Persoonlijke wenskaart

Een lieve of mooie tekst zorgt voor een glimlach op ieders gezicht! Een geschreven kaart is persoonlijk en dat maakt het ook zo leuk om ze te ontvangen. Of het nu voor een verjaardag is of gewoon zomaar, kaartjes doen het altijd goed! Een wenskaart is een blijvende herinnering voor als de brownies lekker zijn opgegeten. De combinatie maakt de box een fantastisch en persoonlijk cadeau.

Bij ons kun je direct aan de slag voor het ontwerpen van jouw perfecte wenskaart. Je kunt kiezen uit 8 verschillende voorkanten die wij al klaar hebben liggen. Maar…. je kunt er ook een schepje bovenop doen. Hoe je dat doet? Door een eigen afbeelding te uploaden. Deze ludieke, of aandoenlijke foto wordt dan de voorkant van de kaart. Geheel afgedrukt op fotopapier van goede kwaliteit.

De tekst? Die bepaal jij uiteraard ook helemaal zelf. Je kunt zelf de gewenste tekst intypen, er zit echter wel een maximum aan van 240 tekens. De tekst schrijven wij voor jou op het kaartje, met de hand. En geen stress, wij hebben een mooi en leesbaar handschrift. Wij zorgen er samen voor dat jouw persoonlijke boodschap goed overkomt!

Browniebox Browniebox Browniebox Browniebox

Wat maakt ons uniek?

  • Elke brownie is handgemaakt
  • Gratis kaartje
  • Hoge klantenwaardering
  • Foto uploaden bij verzending
  • Meerdere soorten per box
  • De beste prijs-kwaliteit van NL