Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Over Natascha

Brownies bakken in je eigen keuken en er ook nog eens van kunnen leven. Het klinkt als de droom van iedere bakgekke vrouw toch? Dat was het jarenlang ook voor mij. Maar natuurlijk bleef het lange tijd bij dromen.

Dromen die ik als klein meisje had toen ik mijn vingers door het cakebeslag van mijn moeder haalde. Maar dromen die pas echt serieus werden tijdens mijn studie Fiscale Economie in Nijmegen. Ik wist: als fiscalist word je klaargestoomd voor een carrière bij de ‘Big 4’: KPMG, Deloitte, PwC of Ernst&Young. Heel hard werken, goed geld verdienen en in het weekend veel slapen omdat je geen puf meer hebt om met je hobby’s bezig te zijn.

Eenmaal afgestudeerd, begon ik bij een klein accountantskantoor te werken. Daar al merkte ik dat een hele dag op kantoor me behoorlijk tegen begon te staan. Ik ging met weinig plezier naar mijn werk en was ’s avonds thuis vaak niet te genieten. Na wéér een zinloze ruzie met mijn vriend vond ik het genoeg. Dit is niet wat mij gelukkig maakt. Ik nam ontslag, ging lekker op vakantie en begon meteen daarna met het uitschrijven van mijn ideeën.

Ik heb altijd al een drang gehad om andere mensen blij te maken met mijn bakcreaties. Dus waarom geen zelfgebakken brownies als klein cadeautje om iemand te verrassen? Veel leuker dan een kaartje of een bos bloemen toch? Gewoon kleinschalig en ambachtelijk, één ovenschaal per keer. Met alleen de fijnste ingrediënten en echte kwaliteitschocola. Voor je beste vriendin als ze even niet lekker in haar vel zit, een zieke collega die wel wat steun kan gebruiken of in een iets grotere doos als zakelijk relatiegeschenk.

Want zeg nou zelf: heerlijke smeuïge brownies in een klein verrassingsdoosje, daar wordt toch iedereen blij van?

Liefs, 

Natascha