Knapperig van buiten en zacht van binnen: de beste ingrediënten komen samen in mijn Limited Edition Kerst Brownie.
De brownie is gevuld met de lekkerste amandelkransjes met on top de versiering van heerlijke chocolade musketkransjes.
Liefs,
Natascha
Ingrediënten
Voor het bakken van de perfecte chocolade brownie heb je een aantal ingrediënten nodig. In eerste plaats wordt er onwijs veel liefde aan toegevoegd. Want bakken met zoveel passie, dat proef je gewoon terug. De chocolade die wij gebruiken om jouw brownies te bakken, bevat ten minste 54,5% cacaobestanddelen.
Daarnaast zijn de brownies gemaakt van de volgende ingrediënten:
Suiker, roomboter (melk), 10,9% melkchocolade met musketzaad ((melkchocolade (suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, emulgator: E322 (soja), natuurlijk vanillearoma), musketzaad (suiker, tarwezetmeel, glucosestroop, plantaardige olie (kokos), glansmiddel (bijenwas)), tarwebloem, ei, donkere chocoladecouverture (cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: E322 (soja); natuurlijk vanille aroma), 9.1% amandelkransjes ((tarwebloem, suiker, plantaardige oliën en vetten (palm, kokos, raapzaad, zonnebloem), 7% amandelen, rijsmiddelen: E500; E450i, invertsuikerstroop, zout, emulgator: E471, voedingszuur: E330, melkeiwit, dextrose, aroma)), eigeel (scharreleigeel, voedingszuur: E330; conserveermiddel: E202), cacaopoeder (cacaopoeder, zuurteregelaar: E501i), vanillesuiker (suiker, aroma), zeezout.
Kan sporen bevatten van: andere noten, pinda’s, sulfiet, andere glutenbevattende granen.