Relatiegeschenken

Een Brownie Box als relatiegeschenk

Behalve als verrassing voor je beste vriend of vriendin, je lievelingstante of favoriete oom, zijn mijn brownies ook een ideaal geschenk om collega’s, gepensioneerden of zakelijke relaties te bedanken voor een prettige samenwerking of als blijk van waardering. Want wat is er nou lekkerder dan een versgebakken brownie bij een kopje koffie of thee?!

Brownie boxen personaliseren

Onze brownie boxen zijn geheel naar eigen wens te personaliseren. We kunnen een door jou ontworpen sticker op de bovenkant van de brownie box plakken. Veel bedrijven kiezen ervoor om hier hun eigen logo op te laten drukken. Tevens is het mogelijk om de kaart te personaliseren. Hiervoor geldt dat je een voor- en een achterkant kunt ontwerpen. Vanaf 50 boxen is het personaliseren van de brownie boxen geheel gratis!

Wat ons uniek maakt?

Vaak kun je enkel kiezen voor een standaard boodschap op de achterkant van de kaart. Iedereen ontvangt daarmee een kaart met dezelfde aanhef en dezelfde boodschap. Wij vinden dit onpersoonlijk en vinden dat jij, nu je zoveel energie steekt in de zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk, de mogelijkheid moet hebben om jouw relaties te verblijden met een persoonlijke boodschap. Om die reden schrijven wij alle kaartjes met de hand! Nu hoor ik je denken: ‘maar is dat niet heel veel werk?’. Dat is het zeker. Maar wij staan voor een glimlach op een ieders gezicht en dat kan naar onze mening alleen als de boodschap écht wordt overgebracht en dat kan alleen wanneer deze boodschap persoonlijk is. Wij vinden het dan ook niet erg om meer tijd te besteden aan het personaliseren van jullie relatiegeschenken!

Hebben wij jouw interesse gewekt en wil je een offerte opvragen? Vul dan onderstaand contactformulier in en dan sturen wij binnen één werkdag een offerte op maat!