Relatiegeschenken

Een Brownie Box als relatiegeschenk

Behalve als verrassing voor je beste vriend of vriendin zijn onze brownies ook een ideaal geschenk om relaties te bedanken voor een prettige samenwerking of als blijk van waardering. Want wat is er nou lekkerder dan een versgebakken brownie bij een kopje koffie of thee?!

Personaliseren

Onze brownieboxen zijn geheel naar eigen wens te personaliseren. Dit kan middels een sticker op de buitenkant van de box, een door jou ontworpen kaart en een bijpassend lint. Vanaf 30 boxen is het personaliseren van de boxen geheel gratis!

Wat ons uniek maakt?

Vaak kun je enkel kiezen voor een standaard tekst op de achterkant van een kaart. Iedereen ontvangt daarmee dezelfde boodschap, niet bijzonder dus. Wij vinden dat jij de mogelijkheid moet hebben om iedere relatie te verblijden met een unieke en persoonlijke boodschap. Om die reden schrijven wij alle kaartjes met de hand! Nu hoor ik je denken: ‘maar is dat niet heel veel werk?’. Dat is het zeker. Maar alleen een écht persoonlijk cadeau blijft in het geheugen van jouw relatie hangen. Wij vinden het dan ook niet erg om meer tijd te besteden aan het personaliseren van jullie relatiegeschenken!

Hebben wij jouw interesse gewekt en wil je een offerte opvragen? Vul dan onderstaand contactformulier in en dan sturen wij binnen één werkdag een offerte op maat!